Using Spire.Barcode in MVC application

Technical support for Spire.BarCode.

Moderator: iceblue support

Using Spire.Barcode in MVC application

Postby manojk » Fri Aug 30, 2013 6:45 am

HI,
I have mvc application, which needs to have barcode integration. The application has search screen with number fields. One of the search field needs to be populated after scanning barcode of a product from barcode scanner device. Please let me know if its possible to achieve this in MVC application using ur library. Any sample code to implement this will be of great help.
manojk
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 29, 2013 2:01 pm

Re: Using Spire.Barcode in MVC application

Postby Benjamin Du » Mon Sep 02, 2013 7:18 am

Hello,
This is Ben. Sorry that our Spire.Barcode component can’t meet your need at present.


Regards,
Benjamin
E-iceblue support team
User avatar
Benjamin Du
 
Posts: 83
Joined: Thu Jul 25, 2013 2:38 am

Re: Using Spire.Barcode in MVC application

Postby chandrababu.nambi » Thu May 07, 2015 2:01 pm

Hi,

Is there any update in creating Barcode in MVC application.

Regards,
Chandrababu.
chandrababu.nambi
 
Posts: 1
Joined: Thu May 07, 2015 1:56 pm

Re: Using Spire.Barcode in MVC application

Postby sweety1 » Fri May 08, 2015 7:58 am

Hello,

Thanks for your inquiry.
This demo is based upon a sample MVC application called MvcMusicStore
http://www.e-iceblue.com/downloads/temp ... cStore.zip
If there are any questions, welcome to get it back to us.

Sincerely,
Sweety

E-iceblue support team
User avatar
sweety1
 
Posts: 541
Joined: Wed Mar 11, 2015 1:14 am


Return to Spire.BarCode

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests