codebar size

Technical support for Spire.BarCode.

Moderator: iceblue support

codebar size

Postby barcodeuser » Mon Aug 05, 2013 4:18 pm

Hi,

i'm trying to generate a Code 128 but my Data is too large, it have 44 characters and i need to print that in a bill using a Epson TM-T88 IIIP.

I want to know what properties in the settings i can use to reduce the barcode img and can read by the Gun.

Thanks.
barcodeuser
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 05, 2013 4:13 pm

Re: codebar size

Postby Benjamin Du » Tue Aug 06, 2013 2:39 am

Hello barcodeuser,

This is Ben.
You can set the value of property “X”(such as 0.4 or 0.5) to reduce the size of barcode image.
If you have any questions, welcome to tell us.

Regards,
Benjamin
E-iceblue support team
User avatar
Benjamin Du
 
Posts: 83
Joined: Thu Jul 25, 2013 2:38 am

Re: codebar size

Postby dhiego » Wed Dec 18, 2013 7:29 pm

Hello, I wanted a little higher than 0.5 because 0.6 is already normal size is too large, and when I put the 0.55 he is not like the 0.6 has a size medium? how I do it in code?
dhiego
 
Posts: 2
Joined: Tue Dec 17, 2013 6:50 pm

Re: codebar size

Postby Leaf Weng » Thu Dec 19, 2013 4:00 am

Hi,

Thanks for your inquiry.
we tested the issue you put forward, but it is worked well in our side. To help us to reproduce your issue quickly and resolve it, could you provide us with your code? Thank you.


Best wishes for you
Leaf
User avatar
Leaf Weng
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 19, 2013 3:40 am

Re: codebar size

Postby dhiego » Thu Dec 19, 2013 10:47 am

Code:

Code: Select all
BarcodeSettings config = new BarcodeSettings();           
            config.Type = BarCodeType.EAN13;
            config.AutoResize = false;
            config.ResolutionType = ResolutionType.Graphics;
            config.Data2D = CompletarCodigoBarra(codigoBarras);
            config.Data = CompletarCodigoBarra(codigoBarras);
            config.X = 0.6F;             
            config.ImageWidth = 50;
            config.ImageHeight = 40;           
            //config.DpiX = 1000;
            //config.DpiY = 1000; 

            BarCodeGenerator generator = new BarCodeGenerator(config);
           
            Image barcode = generator.GenerateImage();


I need something greater than 0.5 and less than 0.6.
dhiego
 
Posts: 2
Joined: Tue Dec 17, 2013 6:50 pm

Re: codebar size

Postby Gary.zhang » Fri Dec 20, 2013 6:07 am

Hello,

Thanks for your inquiry.
We have tested, it works fine, actually it is changed, but it is only a little obvious as you said that it is between 0.5 and 0.6, it changes only 0.05, please check the result in the attachment, I have enlarged it 1000 times.

If there are any questions, welcome to get it back to us.

Sincerely,
Gary
E-iceblue support team
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Gary.zhang
 
Posts: 1390
Joined: Thu Apr 04, 2013 1:30 am


Return to Spire.BarCode

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron